Let go

Vertrouw op je hart en je buikgevoel

Sta jij op een kruispunt in je leven? Voelt het alsof je vast zit in een bepaald patroon? Voel je je eenzaam, angstig overprikkeld? Heb je moeite om je eigen grenzen aan te geven?

Leef jij vanuit je hart je eigen waarheid? Of leef je in angst de waarheid van anderen?

Vragen die we onszelf wel eens stellen of waar we noodgedwongen bij moeten stilstaan wanneer ons lichaam aangeeft dat het genoeg is geweest.

Deze reis brengt je opnieuw in contact met je hart, stopt je mind doet alle theorie vervagen want deze reis moet je be – LEVEN, door-VOELEN, je ondergaat een transformatie die je niet kan tegenhouden….

De piramides zijn gebouwd op krachtplaatsen en transformeren van nature energie. Hierdoor wordt er een sterk electromagnetisch veld gecreëerd. Door de kundalini energie te activeren,  energie die jij in je hebt,  verbind je je hart met je derde oog.

Je aardse hart is in synchronisatie met het kosmische hart.

Door soundhealing nemen deze hartsresonantievelden nog in kracht toe en zal je kundalini energie ontwaken, het is een krachtige energie die je niet kan negeren, het is jouw levensenergie.

Wanneer de hartresonantie één wordt met de piramideresonantie gaan er geheime deuren open. This is when magic happens!  Nu heb je de mogelijkheid om te creëren.

Dreams do come true!

Ben jij klaar voor verandering?

We overnachten in kleine dorpjes bij de Maya’s, ver weg van het massatoerisme, genieten van de traditionele Mexicaanse keuken en steunen hiermee de lokale bevolking. 

We reizen in een groep van min 4 tot 10 deelnemers met eigen transport. De reis is inclusief alle overnachtingen, op basis van kamer met ontbijt, alle toegangstickets, transport, activiteiten en Nederlandstalige begeleiding.